Prodays 2023

Het event voor Law enforcement en Defensie op het gebied van uitrusting, training, tools en speciale voertuigen. Met lezingen, demo’s en netwerken. Verder zijn er allerlei innovaties te zien op het gebied van uitrusting, opleidingen, tools & speciale voertuigen waaronder elektrische en gepantserde voertuigen, drones en vaartuigen.

Let op: Vanwege het discrete karakter van dit evenement is de toegang voorbehouden aan medewerkers van politie, justitie, defensie en/of medewerkers met opsporingsbevoegdheid. Uw registratie wordt om deze reden vooraf door PROCentrum getoetst en gevalideerd. Op deze wijze willen wij een event organiseren in een veilige, afgeschermde omgeving.

Verplichte voorregistratie
De toegang is gratis maar registratie is, om moverende redenen, verplicht.
Over de aanbieder
Sinds 2004 een begrip waar jarenlange praktijkervaring en deskundigheid samenkomen tot hoogwaardige opleidingen en doelgerichte uitrusting. Onze visie is om (semi)-overheidsdiensten en diensten met een maatschappelijke relevantie, ten alle tijden hun werk veilig en professioneel uit te laten voeren. Door de ervaringen uit de praktijk weten onze instructeurs als geen ander wat jouw medewerkers nodig hebben om dit te doen. Geen enkele opleiding die PROCentrum aanbied is af. Wij blijven innoveren en blijven leren van de praktijk. Op deze wijze kunnen wij maatwerk leveren en opleidingen nauw laten aansluiten op de praktijk. Want hier zit het scherpst van de snede. Onze Equipment afdeling is gericht op het bieden van uitrusting waar jouw medewerkers écht wat aan hebben. Onze producten zijn in de praktijk getest, door de mangel gehaald en aangepast zodat jouw mensen op straat optimaal kunnen presteren. Zonder kernwaarden ben je nergens als professionele organisatie. Daarom willen we je graag even wat inzicht bieden in die van ons.
Procentrum
Telefoon: 040 – 2060001

Veteranenpas voordeel

Workshop data
  • 28 september 2023
    Aanvang 9:00 uur
Workshop locatie(s)
Experience Island
Baan achter de Plakken 1
5175 NP Loon op Zand

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)