Sponsoren en partners

Zonder de inzet van verschillende parters en sponsoren kan Stichting Onbekende Helden haar werk niet doen. We zijn ze dan ook zeer erkentelijk.

Een Veteraan is een (voormalig) militair die onder oorlogsomstandigheden heeft gediend en/of voor één of meerdere vredesoperaties naar het buitenland uitgezonden is geweest.
Die militair kan bij ieder krijgsmachtdeel hebben gediend en zowel in detachementsverband of individueel uitgezonden zijn geweest.

Sponsoren

Schadeverzekeringen voor beroep, privé en bedrijf gespecialiseerd in beroepsrisico’s van militairen.

Coöperatieve particuliere schadeverzekeraar via onafhankelijke financieel adviseurs. 

Biedt financiële steun aan marinepersoneel en hun gezinsleden, waar officiële instanties aan de grens van hun mogelijkheden staan.

Samenwerkende partners Defensie
Ministerie van Defensie
Nederlands Veteraneninstituut (NLVI)
Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht

Business partners
Team Brainhunter b.v.
Contaqt
Docufiller
Likable
Militaire Courant
New Founders
Procentrum
VICT – ICT

Doe mee!

Zonder sponsoren en partners kan Onbekende Helden haar werk niet doen. Heb je een dienst of product dat je ter beschikking wilt stellen aan onze veteranen? Neem dan contact op via onderstaand formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Stickers
Door middel van diverse logo’s kun je jouw ondersteuning kenbaar maken. Download onderstaande ‘digitale stickers’ voor gebruik op je website, briefpapier of digitale handtekening. Fysieke stickers zijn op te vragen via het onderstaande contactformulier.

Deze sticker plak je als algemene waardering voor veteranen.

Deze sticker geeft aan dat het bedrijf meedoet aan het kortings- of actieprogramma van Stichting Onbekende Helden voor veteranen.

Deze sticker geeft aan dat er binnen het bedrijf veteranen werkzaam zijn.

Deze sticker geeft aan dat er binnen het bedrijf reservisten werkzaam zijn.


Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)