Kumpulan biedt de Nederlandse veteraan een korting van 10% op de rekening

Veteranenkorting Kumpulan biedt de Nederlandse veteraan een korting van 10% op de rekening aan op vertoon van een geldige veteranenpas. Deze korting geldt voor een gezelschap tot en met 10 personen, zodat de veteraan zijn familie of vrienden eens goed kan laten genieten van de Indische keuken en ambiance. Een bezoek aan Kumpulan brengt heden en verleden bij elkaar voor onvergetelijke toekomstige herinneringen!
Over de aanbieder
Reünie- en Congrescentrum Kumpulan in Arnhem Op het sfeervolle landgoed Bronbeek in Arnhem is Reünie- en Congrescentrum Kumpulan gevestigd. Geheel in Indonesische stijl ingericht, omvat het een Indisch specialiteitenrestaurant, compleet met serre en een fraai terras, en een moderne en goed geoutilleerde congreszaal en een vergaderzaal. Mede door de ligging op het historische landgoed Bronbeek, ook wel bekend als “het laatste stukje Indië”, is Kumpulan in de loop der jaren uitgegroeid tot een exclusief trefpunt voor onze gasten, vanuit Defensie en daarbuiten, die vaak een binding hebben met het voormalige Nederlands-Indië c.q. het huidige Indonesië. Algemeen Het restaurant is geopend van 11.00 tot 20.00 uur, waarbij onze gasten uiterlijk om 17.45 uur aan tafel gaan. Op maandagen is het restaurant gesloten. Reserveren vooraf is noodzakelijk om teleurstelling te voorkomen. https://www.kumpulan.nl
Reünie- en Congrescentrum Kumpulan in Arnhem

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

Reünie- en Congrescentrum Kumpulan
Velperweg 147
6824 MB Arnhem
Nederland
info@kumpulan.nl
0031(0)26 364 92 94
Heb je vragen over dit voordeel?
Neem contact op via 0031(0)26-3649294

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)