Korting op verzekering Drone bij Noventas

Veteranen ontvangen korting bij het onderbrengen van Professionele drones voor hun verzekering bij Noventas! Noventas is specialist droneverzekeringen! Drones worden niet alleen nog bij geheime militaire missies ingezet. Drones zijn er in verschillende soorten en maten en voor verscheidene doeleinden. De drone wordt steeds vaker aangeschaft door particulieren en sommigen zullen zelfs een exemplaar als luxe cadeau krijgen tijdens verjaardagen en feestdagen. De futuristische vliegtuigjes roepen wel de nodige verzekeringsvragen op zoals: “Moet je een drone verzekeren?”. “Welke verzekering moet je dan afsluiten?”. Wij kunnen je verder helpen.
Over de aanbieder
Noventas is schadeverzekeraar voor hoog risico professionals en hun thuisfront in actieve en niet actieve dienst. Noventas heeft speciale op de doelgroep afgestemde producten. Ook voor priveverzekeringen. Daarnaast is Noventas specialist Droneverzekeringen. Noventas is partner van Onbekende Helden en Winnaar van de VVP Advies Award (nichemarkt)
Noventas

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):


Ambachtweg 75
5731 AE Mierlo
Nederland
info@noventas.nl
0880 300 100
Heb je vragen over dit voordeel?
Neem contact op via 0880 300 100

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)