50% korting bij de Eusebiuskerk Arnhem

Spectaculair uitzicht vanuit de glazen balkons en ontdek de vele verhalen! Een bezoek aan de Eusebius Experience zorgt voor een onvergetelijk dagje uit!  In de kerkzaal en grafkelders van de Eusebiuskerk maak je een reis door de tijd: van de 21ste eeuw helemaal terug naar de vroege middeleeuwen. In de toren beleef je daarna het verhaal van de Slag om Arnhem. Geniet ook van het fantastische uitzicht op de skyline van Arnhem (tot 73 meter hoogte) en de spectaculaire glazen balkons. Durf jij? Een bezoek aan de Experience in de kerkzaal, grafkelders en toren duurt gemiddeld 1.5 uur. De glazen lift gaat om 16.00 uur voor de laatste keer naar boven.  U kunt online en aan de kassa kaarten kopen. Kinderen tot 8 jaar hebben gratis toegang!
Over de aanbieder
De Eusebiuskerk vertelt de geschiedenis van bijna twaalf eeuwen Arnhem, niet zo maar de hoofdstad van Gelderland. De stad was onder Karel van Gelre een belangrijk machts- en handelscentrum in Europa. In de Tweede Wereldoorlog (1944-1945) heeft de Eusebiuskerk het, net als de Arnhemmers, zwaar te verduren gehad. De kerk herrees tijdens de periode van wederopbouw en gaf de stad en zijn inwoners hun trots terug.
Eusebiuskerk Arnhem

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

Eusebiuskerk
Kerkplein 1
6811EB Arnhem
Nederland

+31(0)26 4435068
Heb je vragen over dit voordeel?
Neem contact op via info@eusebius.nl

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)