25% korting bij Bolder Design

Bolderdesign gelooft dat de onderliggende band tussen veteranen zal resulteren in krachtige en plezierige samenwerkingen. Wij gaan graag uitdagingen aan en zetten door voor fantastisch resultaat. Wij bieden onze services aan met een korting van 25% aan alle militairen in actieve of buiten dienst. Bolderdesign is een specialist in online services. Wij doen Online Strategie – Branding – Webdesign, Wordpress onderhoud en Online Marketing. Eigenaar Remco Nieuwenhuizen is veteraan – 44 Painfbat A-cie BG-5 Uruzgan Afghanistan.
Over de aanbieder
Als webdesign bureau kunnen wij helpen bij strategie en branding van jouw bedrijf en maken wij websites, logo’s en andere deliverables voor jouw organisatie. Wij zijn specialist in het bouwen van websites voor bedrijven in en rondom het water. Wij helpen om jouw bedrijf zo optimaal mogelijk in de spotlight te zetten, en vindbaar te maken voor de juiste doelgroep.
Bolder Design

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):


Akkerstraat 23
1156 AE Marken
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)