15% korting op een tattoo bij Inkheaven

Je kan terecht voor een tattoo met jouw ontwerp of je kan ook je tattoo laten ontwerpen naar jouw eigen wensen. Voor de een is een tattoo een mooi kunstwerk, voor de ander heeft het een hele belangrijke betekenis in zijn of haar leven. Daarom neem ik graag uitgebreid de tijd om op zoek te gaan naar jouw ideale tattoo. Een tattoo neem je ook voor je leven!
Over de aanbieder
Onze tattoo studio is gericht op rustige relaxde en huiselijke sfeer! We nemen graag de tijd voor onze klanten, hebben alles op t gebied van tattoo lifestyle en voor een kijkje of overleg ben je altijd welkom! Onze werk plekken hebben verschillende liggingen mocht je een voorkeur hebben van omgeving. Onze specialties zijn freehand design , american en neo traditional!
Tattoo shop Inkheaven

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

Tattoo shop Inkheaven
Weerdingerstraat 81
7815 SG Emmen
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)