Speciaal voor Thuisfront: Ontdek de beste versie van jezelf! – Najaar 2023 – Doorn

Je partner, jouw kind, broer of zus is op uitzending geweest of gaat op uitzending.

Deze tijd was/is anders dan daarvoor. Je beseft(te) dat iemand die jou lief en dierbaar is ergens naar toe gaat om hulp te bieden in welke vorm dan ook. Het betekent ook dat jij die periode thuis blijft/thuis bent gebleven.
Hoe is jouw relatie met die persoon en welke impact heeft dit op jou als mens? Namen jullie altijd samen besluiten of deden jullie veel dingen samen? Hoe ga je het nu doen? Zijn er veranderingen geweest of te verwachten? Wat vind jij nu belangrijk en hoe wil jij nu in het leven staan?
Als je aan het nadenken gaat over deze vragen dan heb je kans dat je in cirkeltjes gaat ronddraaien. Je kunt dan geen afstand meer nemen tot deze vragen.

In een workshop van vier dagen gaan Ap van Gameren, Rob van Rijn en Klazina van Houwelingen van de Stichting Onbekende Helden samen met jou aan de slag met de elementen vuur, water, lucht en aarde die als metaforen dienen voor bepaalde persoonlijke eigenschappen of clusters van eigenschappen. Ontdek jouw persoonlijke elementenvierhoek om meer zicht te krijgen op je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en ontwikkel verlangens. Daarmee krijg je meer beeld van jezelf en weet je beter wat jij wilt.

Kijkend naar de inhoud van de workshop is het van belang dat je minimaal 25 jaar bent.

Aanvang van de workshop is om 10.00 uur en we eindigen om 14.00 uur.


Over de aanbieder
Deze workshop wordt verzorgd door de coaches van Stichting Onbekende Helden: Ap van Gameren, Klazina van Houwelingen en Rob van Rijn

Over onze coaches:
Ap heeft een uitgebreide loopbaan achter de rug bij het Korps Mariniers, de Marinierskapel der Koninklijke Marine en het DienstenCentrum Re-integratie. Toen Ap van Gameren in 2012 met de VUT ging is hij gestart met Sequoia Advies & Ontwikkeling. Hiermee zet hij ervaringen uit eerste hand om in vertrouwde werkzaamheden als loopbaanadvies, coaching, burn-out begeleiding, outplacement en re-integratie. Daarnaast begeleidt hij voor Buro WerkWijzer projectmatig cliënten in UWV-trajecten voor de regio Noordoost Twente.

Klazina van Houwelingen is in 1990 gestart bij de boekhouding bij het Ministerie van Defensie. Na een HBO studie heeft zij diverse functies vervuld op de afdeling P&O. Vanuit deze discipline is zij zich verder gaan ontwikkelen en heeft opleidingen gedaan op het gebied van coaching, re-integratie, verlieskunde en Acceptance en Commitment therapie. Haar laatste functie binnen Defensie was re-integratiebegeleider bij het Dienstencentrum Re-integratie voor alle krijgsmachtdelen.

Rob van Rijn is gestart met de opleiding bij de KMar en heeft bijna 20 jaar op Schiphol gewerkt binnen het bureau Falsificaten. Tijdens deze periode heeft hij zijn 4 jarige HBO opleiding afgerond. Hierna is Rob zich gaan bezighouden met re-integratie binnen de KMar. In deze periode heb hij en een master gedaan in stressmanagement en re-integratie. Na terugkeer van missie in Livno is Rob gaan werken bij het Diensten Centrum Re-integratie voor alle krijgsmachtdelen.
Stichting Onbekende Helden
Telefoon: 0880 300 150

Veteranenpas voordeel

Workshop data

Volgt

Workshop locatie(s)
Veteraneninstituut Doorn
Willem van Lanschotlaan 1
3941 XV Doorn

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)