Solliciteren

Je weet wat je wilt en je bent klaar voor de volgende stap in je loopbaan; in deze 3-daagse training bieden Ap van Gameren, Rob van Rijn en Klazina van Houwelingen jou handvatten jezelf te presenteren, competenties goed op papier te krijgen en te presenteren op o.a. Social Media.

We starten om 10.00 uur en eindigen tussen 15.00 en 15.30 uur.
Over de aanbieder
Deze workshop wordt verzorgd door de coaches van Stichting Onbekende Helden: Ap van Gameren, Klazina van Houwelingen en Rob van Rijn

Over onze coaches:
Ap heeft een uitgebreide loopbaan achter de rug bij het Korps Mariniers, de Marinierskapel der Koninklijke Marine en het DienstenCentrum Re-integratie. Toen Ap van Gameren in 2012 met de VUT ging is hij gestart met Sequoia Advies & Ontwikkeling. Hiermee zet hij ervaringen uit eerste hand om in vertrouwde werkzaamheden als loopbaanadvies, coaching, burn-out begeleiding, outplacement en re-integratie. Daarnaast begeleidt hij voor Buro WerkWijzer projectmatig cliënten in UWV-trajecten voor de regio Noordoost Twente.

Klazina van Houwelingen is gestart op de boekhouding bij het Ministerie van Defensie. Na en met diverse studies heeft ze zich verder doorontwikkeld op de afdeling P&O. Met als laatste functie die van Re-integratiebegeleider binnen het Dienstencentrum Re-integratie.

Rob van Rijn is gestart met de opleiding bij de KMar en heeft bijna 20 jaar op Schiphol gewerkt binnen het bureau Falsificaten. Tijdens deze periode heeft hij zijn 4 jarige HBO opleiding afgerond. Hierna is Rob zich gaan bezighouden met re-integratie binnen de KMar. In deze periode heb hij en een master gedaan in stressmanagement en re-integratie. Na terugkeer van missie in Livno is Rob gaan werken bij het Diensten Centrum Re-integratie voor alle krijgsmachtdelen.
Stichting Onbekende Helden
Telefoon: 0880 300 150

Veteranenpas voordeel

Workshop data

Volgt

Workshop locatie(s)
Veteranen Instituut
Willem van Lanschotlaan 1
3941 XV Doorn

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)