Ontdek de beste versie van jezelf en…..ben ik dan wie ik kan zijn?- Doorn

Als je aan het nadenken gaat over deze vraag dan heb je kans dat je in cirkeltjes gaat ronddraaien. Je kunt dan geen afstand meer nemen tot de vragen die hieruit naar voren komen zoals: wat wil ik? En wat kan ik?

Jonge mensen lopen tegenwoordig al vrij vroeg tegen levensvragen aan zoals: past het werk dat ik doe wel bij mij ; iedere keer loop ik tegen dezelfde problemen aan, wat kan ik daar aan doen?
Op zoek gaan naar wie je eigenlijk bent helpt je dan verder. Waar kom je vandaan, wat neem je daarvan mee en hoe heb je je daarna ontwikkeld?
Een zoektocht naar jezelf vraagt om een bewuste keuze tot onderzoek en tijd hiervoor te nemen.
Heb daarbij geduld met jezelf, want verandering is een natuurlijk proces wat zijn eigen tijd nodig heeft!

In een workshop van vier dagen gaan Ap van Gameren, Rob van Rijn en Klazina van Houwelingen van de Stichting Onbekende Helden samen met jou aan de slag met de elementen vuur, water, lucht en aarde die als metaforen dienen voor bepaalde persoonlijke eigenschappen of clusters van eigenschappen. Ontdek jouw persoonlijke elementenvierhoek om meer zicht te krijgen op je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en ontwikkel verlangens. Daarmee krijg je meer beeld van jezelf en weet je beter wat jij wilt.

We starten om 10.00 uur en eindigen tussen 15.00 en 15.30 uur.


Over de aanbieder
Deze workshop wordt verzorgd door de coaches van Stichting Onbekende Helden: Ap van Gameren, Klazina van Houwelingen en Rob van Rijn

Over onze coaches:
Ap heeft een uitgebreide loopbaan achter de rug bij de Koninklijke Marine (Korps Mariniers). In 2012 is Ap van Gameren gestart met Sequoia Advies & Ontwikkeling gestart. Hiermee zet hij ervaringen uit eerste hand om in vertrouwde werkzaamheden als loopbaanadvies, coaching, burn-out begeleiding, outplacement en re-integratie. Daarnaast begeleidt het voor Buro WerkWijzer projectmatig cliënten in UWV-trajecten voor de regio Noordoost Twente.

Klazina van Houwelingen is gestart op de boekhouding bij het Ministerie van Defensie. Na en met diverse studies heeft ze zich verder doorontwikkeld op de afdeling P&O. Met als laatste functie die van Re-integratiebegeleider binnen het Dienstencentrum Re-integratie.

Rob van Rijn is gestart met de opleiding bij de KMar en heeft bijna 20 jaar op Schiphol gewerkt binnen het bureau Falsificaten. Tijdens deze periode heeft hij zijn 4 jarige HBO opleiding afgerond. Hierna is Rob zich gaan bezighouden met re-integratie binnen de KMar. In deze periode heb hij en een master gedaan in stressmanagement en re-integratie. Na terugkeer van missie in Livno is Rob gaan werken bij het Diensten Centrum Re-integratie voor alle krijgsmachtdelen.
Stichting Onbekende Helden
Telefoon: 0880 300 150

Veteranenpas voordeel

Workshop data
 • 4 november 2022
  Aanvang 9:45 uur
 • 18 november 2022
  Aanvang 9:45 uur
 • 2 december 2022
  Aanvang 9:45 uur
 • 16 december 2022
  Aanvang 9:45 uur
Workshop locatie(s)
Veteranen Instituut Doorn
Willem van Lanschotlaan 1
3941 XV Doorn

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)