Mindfulness – Doorn – 21/12/2023

Vind je het moeilijk met je gedachten in het nu te blijven? Wil je leren omgaan met stress en angst? Dan is onze mindfulness workshop iets voor jou. Je leert je beter te ontspannen en concentreren. Je leert met je gedachten in het nu te zijn.

Tussen stimulus en respons bestaat een korte tijd. In die tijd vormt zich onze vaak) automatische reactie. Met het trainen van mindfulness verlengen we deze korte tijdspanne, waardoor meer ruimte ontstaat om een bewust antwoord te geven.

Mindfulness traint in het leren geven van een bewust en passend antwoord door het trainen van gerichte aandacht in het huidige moment, zonder gelijk te
oordelen. Je leert beter omgaan met stress en werkdruk. Alleen op die manier kunnen we opmerken wat er gebeurt, waar we ons mogelijk tegen verzetten en waar we ons aan vastklampen. Als we deze tweestrijd kunnen (en durven) loslaten, ontstaat er meer mentale vrijheid, energie, veerkracht en balans.
Over de aanbieder
In 2010 begon voor Eric Oostdijk zijn mindfulness avontuur, toen hij bij het Radboud Universitair Centrum voor Mindfulness de opleiding tot mindfulnesstrainer volgde. In 2012 sloot hij deze opleiding succesvol af en sindsdien werk hij als mindfulnesstrainer binnen het onderwijs, politie en defensie. Daarnaast is hij vertrouwenspersoon voor studenten en medewerkers bij Hogeschool Arnhem Nijmegen.
Stichting Onbekende Helden
Telefoon: 0880 300 150

Veteranenpas voordeel

Workshop data
  • 21 december 2023
    Aanvang 10:00 uur

  • Aanvang uur
Workshop locatie(s)
Nederlands Veteraneninstituut
Willem van Lanschotlaan 1
3941 XV Doorn


Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)