Wie ben IK?

Als je aan het nadenken gaat over deze vraag dan heb je kans dat je in cirkeltjes gaat ronddraaien. Je kunt dan geen afstand meer nemen tot de vragen die hieruit naar voren komen zoals: wat wil ik? En wat kan ik?

Wat kunnen wij van Onbekende Helden jou bieden?

In een workshop van drie dagen gaan Ap van GamerenRob van Rijn en Klazina van Houwelingen  van de Stichting Onbekende Helden samen met jou aan de slag met de elementen vuur, water, lucht en aarde die als metaforen dienen voor bepaalde persoonlijke eigenschappen of clusters van eigenschappen. Ontdek jouw persoonlijke elementenvierhoek om meer zicht te krijgen op je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en ontwikkel verlangens. Daarmee krijg je meer beeld van jezelf en weet je beter wat jij wilt.

Nieuwe data workshop ‘Wie ben ik?’

De volgende workshop vindt plaats op de woensdagen 3 en 10 november en 8 december 2021.

De groep bestaat uit maximaal 6 veteranen.

Locatie:

Het adres is :NL Veteraneninstituut,  Willem van Lanschotlaan 1 , 3941 XV Doorn.

Aanmelden:

Deze workshop ( inclusief koffie en thee) is gratis. De koffie en thee staan klaar vanaf 09.45 uur . We starten om 10.00 uur en eindigen tussen 15.00 en 15.30 uur.

Tussen 12.00 uur en 13.30 uur kun je lunchen, op eigen kosten, in het restaurant van het NL-VI. Maar het staat je ook vrij je eigen lunch mee te nemen.

Je kunt je aanmelden bij : Klazina [at] onbekendehelden [dot] nl, uiterlijk 27 oktober 2021.

Een aantal reacties na de Workshop

“Jullie hebben mij inzicht gegeven in waar ik vandaan kom, wie ik ben. Jullie hebben mij geïnspireerd en gemotiveerd waardoor ik ideeën kreeg over de invulling van mijn toekomst en jullie hebben mij laten zien te denken in mogelijkheden”

“Ik heb veel geleerd en er zijn veel zaadjes geplant, nu weet ik ook hoe ik ervoor kan zorgen”

“De workshop heeft mij veel geleerd over wie ik ben, over in het verleden gemaakte keuzes en over waar, niet alleen mijn kwaliteiten en valkuilen liggen, maar vooral waar mijn echte voorkeuren en kansen liggen”

“Het biedt de kans tot zelfreflectie, zelfkennis en handvaten om de toekomst te scheppen, die een Onbekende Held waard is!”

Mail ons