Wie ben IK?

Als je aan het nadenken gaat over deze vragen dan heb je kans dat je in cirkeltjes gaat ronddraaien, je kunt dan geen afstand meer nemen tot de vragen die je bezighouden. Op zo’n moment kan het heel zinvol zijn om jezelf als het ware “in kaart” te brengen. Een mooi instrument daarvoor is de “elementenvierhoek” (ontwikkeld door Adriaan Hoogendijk). Geen testen of vragenlijsten maar een persoonlijke zelfinschatting.

Wat kunnen wij van Onbekende Helden jou bieden?

In een workshop van drie dagen gaan Ap van GamerenRob van Rijn en Klazina van Houwelingen van de Stichting Onbekende Helden samen met jou aan de slag met de elementen vuur, water, lucht en aarde die als metaforen dienen voor bepaalde persoonlijke eigenschappen of clusters van eigenschappen. Ontdek jouw persoonlijke elementenvierhoek om meer zicht te krijgen op je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en ontwikkel verlangens. Daarmee krijg je meer beeld van jezelf en weet je beter wat jij wilt.

Nieuwe data workshop ‘Wie ben ik?’

We mogen weer gebruikmaken van een ruimte bij het Nederlands Veteraneninstituut en dit betekent dat we weer een nieuwe workshop hebben gepland.  Deze vindt plaats op de woensdagen 29 september, 6 en 13 oktober 2021.

De veteranen die zich al eerder hebben aangemeld, hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen via de mail.

We houden ons aan het maximaal aantal deelnemers per zaal.

Terugkomdag voor oud deelnemers!

Terugkijken op waar je vandaan komt en wat je bereikt heb is een belangrijke basis voor je toekomstplannen. Daarom praten we graag met oud-deelnemers over het waarmaken van hun plannen. Op 15 september organiseren we voor oud-deelnemers aan de workshop ‘Wie Ben Ik?’ een speciale terugkomdag! Deelnemers hebben hierover een persoonlijke mail ontvangen.

Locatie:

In beide gevallen is het adres: NL Veteraneninstituut,  Willem van Lanschotlaan 1 , 3941 XV Doorn.

Aanmelden:

Deze workshop en terugkomdag ( inclusief koffie en thee) is gratis. We starten om 10.00 uur en eindigen tussen 15.00 en 15.30 uur.

Tussen 12.00 uur en 13.30 uur kun je lunchen, op eigen kosten, in het restaurant van het NL-VI. Maar het staat je ook vrij je eigen lunch mee te nemen. Je kunt je aanmelden bij : Klazina [at] onbekendehelden [dot] nl, voor de workshop uiterlijk 24 september en voor de terugkomdag uiterlijk 10 september a.s.

Een aantal reacties na de Workshop

“Jullie hebben mij inzicht gegeven in waar ik vandaan kom, wie ik ben. Jullie hebben mij geïnspireerd en gemotiveerd waardoor ik ideeën kreeg over de invulling van mijn toekomst en jullie hebben mij laten zien te denken in mogelijkheden”

“Ik heb veel geleerd en er zijn veel zaadjes geplant, nu weet ik ook hoe ik ervoor kan zorgen”

“De workshop heeft mij veel geleerd over wie ik ben, over in het verleden gemaakte keuzes en over waar, niet alleen mijn kwaliteiten en valkuilen liggen, maar vooral waar mijn echte voorkeuren en kansen liggen”

“Het biedt de kans tot zelfreflectie, zelfkennis en handvaten om de toekomst te scheppen, die een Onbekende Held waard is!”

Mail ons