Stichting Onbekende Helden introduceert nieuwe workshop ‘Mindfulness’

Mierlo, 18 januari 2022 – Vind je het moeilijk met je gedachten in het nu te blijven? Wil je leren omgaan met stress en angst? Dan is onze mindfulness-workshop iets voor jou! Je leert je beter te ontspannen en concentreren. Je leert beter met je gedachten in het nu te zijn.

Tussen stimulus en respons bestaat een korte tijd. In die tijd vormt zich onze (vaak) automatische reactie. Met het trainen van mindfulness verlengen we deze korte tijdspanne, waardoor meer ruimte ontstaat om een bewust antwoord te geven.

Met mindfulness train je in het leren geven van een bewust en passend antwoord met gerichte aandacht, zonder gelijk te oordelen.

Trainer van de workshop Mindfulness is Eric Oostdijk. Hij is afgestudeerd mindfulnesstrainer en heeft in dit segment zijn eigen trainingsbureau. Daarnaast werkt hij als vertrouwenspersoon op de Hogeschool Arnhem Nijmegen. 2022 is het jaar waarin hij start met de mindfulness-workshop bij Stichting Onbekende Helden.

Praktische informatie

De workshop wordt verzorgd in het Nederlands Veteraneninstituut.

Adres: Willem van Lanschotlaan 1, 3941 XV Doorn.

Houd de datum 28 april 2022 vrij. De dag duurt van 10.00 uur tot circa 15.30 uur.

Over Stichting Onbekende Helden 

Stichting Onbekende Helden is een organisatie ontstaan vanuit het bedrijfsleven als praktische uiting van waardering voor onze veteranen die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid. Kijk voor meer informatie op www.onbekendehelden.nl.

Aanmelden

De workshop, inclusief koffie/thee, is gratis. Tussen 12.00 uur en 13.00 uur kun je lunchen, op eigen kosten, in het restaurant van het NL VI, maar voel je ook vrij je eigen lunch mee te nemen. Je kunt je tot uiterlijk 21 april 2022 opgeven door een e-mail te sturen aan info [at] onbekendehelden [dot] nl.