‘Veteraan als mens komt op de eerste plaats’

Sieto van het Meer
Geboren en getogen in Friesland en al meer dan 25 jaar woonachtig in Limburg, combineren mooi mijn Friese nuchterheid met het gemoedelijke van het Zuiden. Altijd bruis ik van de energie en ideeën, waarbij “gaat niet” geen optie mag zijn, zolang je het niet geprobeerd hebt. Problemen en oplossingen vervang ik door uitdagingen en mogelijkheden. Wederzijds respect en vertrouwen zijn kernwaarden, van waaruit de basis moet worden gelegd voor een goede samenwerking.

Na een mooie en bijzondere periode als beroepsmilitair, met een uitzending naar Bosnië UNPROFOR in 1993,  ben ik in 1999 in de verkoop beland binnen de Automotive, waarbij ik verschillende levels heb doorlopen en mijzelf heb doorontwikkeld tot op management niveau. Echter ontstond ook de wens om als zelfstandig ondernemer een nieuwe uitdaging aan te gaan. En wel op het gebied van Interim Management, Business Development en Coaching. Een uitdaging, die ik ben aangegaan en nog steeds met succes volbreng.

Maar, in de afgelopen jaren heb ik al veel mensen aan een nieuwe baan mogen helpen, wat mij een enorm dankbaar gevoel gaf. En vanuit deze gedachte, zelf als Veteraan en actief betrokken bij De Stichting Onbekende Helden, ontstond deze kans om het arbeidsplatform meer vorm te mogen geven.

Sportief gezien, heb ik enorm veel liefhebberijen, zoals mountainbiken, wielrennen, maar ook paragliden, parachutespringen en golfen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, waarvan mijn  hart sneller gaat kloppen.

Mijn doel is, om elke Veteraan meer en beter op een voetstuk te zetten met een stevige eigenwaarde en dat de bedrijven waarde mogen hechten aan mensen met deze staat van dienst binnen zijn of haar bedrijf en hier uitstraling aan willen geven.

Voor mij staat de Veteraan als mens op de eerste plaats. “Pas als je de Veteraan goed kent en zijn/haar wensen en ambities samen realistisch en correct in kaart hebt kunnen brengen, dan pas kun je je richten op een succesvolle behartiging en zo bijdragen aan diens toekomst.” Ik ben integer en oprecht, no-nonsense en direct. Dat mag je van mij verwachten.

Ben jij als Veteraan, nu of later, toe aan een nieuwe baan? Of ben jij werkgever?

Dan neem je contact op met mij.

Sieto,

sieto [at] onbekendehelden [dot] nl