Nieuw WorkshopMindfulness
Vind je het moeilijk met je gedachten in het nu te blijven? Wil je leren omgaan met stress en angst? Dan is onze mindfulness workshop iets voor jou. Je leert je beter te ontspannen en concentreren. Je leert met je gedachten in het nu te zijn.

Tussen stimulus en respons bestaat een korte tijd. In die tijd vormt zich onze vaak) automatische reactie. Met het trainen van mindfulness verlengen we deze korte tijdspanne, waardoor meer ruimte ontstaat om een bewust
antwoord te geven.


Mindfulness traint in het leren geven van een bewust en passend antwoord door het trainen van gerichte aandacht in het huidige moment, zonder gelijk te
oordelen. Je leert beter omgaan met stress en werkdruk. Alleen op die manier kunnen we opmerken wat er gebeurt, waar we ons mogelijk tegen verzetten en waar we ons aan vastklampen. Als we deze tweestrijd kunnen (en durven) loslaten, ontstaat er meer mentale vrijheid, energie, veerkracht en balans.

Datum

De workshop wordt verzorgd door Eric Oostdijk.

Donderdag 7 juli 2022

10.00 tot ca. 15.00/15.30


Locatie:
NL Veteraneninstituut, Willem van Lanschotlaan 1 3941XV Doorn


Aanmelden:
De workshop (inclusief koffie/thee) is gratis. De koffie/thee staan klaar vanaf
09.45 uur. We starten om 10.00 uur en sluiten af tussen 15.00 en 15.30 uur.
Tussen 12.00 en 13.00 uur kun je lunchen, op eigen kosten, in het restaurant
van het NL-VI. Maar voel je ook vrij om je eigen lunch mee te nemen.
Je kunt je tot uiterlijk 21 april 2022 (voor die van 28/4) en 30/6 (voor die van 7/7) opgeven door een mail te sturen aan:
info [at] onbekendehelden [dot] nl