Tot €275,- korting op Telecom via United Consumers

Wij hebben contracten met alle grote merken (Vodafone, KPN, T-mobile, Tele2 etc..) en geven op hun prijzen kortingen die oplopen tot € 250,00. Voordelen van onze telecom aanbod  Altijd extra korting op de abonnementsprijs (dit is al uniek in Nederland)  Kortingen gelden ook voor verleningen  Wij regelen alle administratie  Smartphones leveren wij ook voor een bodemprijs bij de abonnementen Extra voordeel voor Veteranen  Veteranen die van deze actie gebruik maken geven wij nog een extra korting van € 25,00 bovenop bovenstaande voordelen, ongeacht wat ze kiezen.  Het totale voordeel loopt hiermee op tot € 275,00 afhankelijk van het type abonnement  Deze aanbieding hebben wij nu nergens anders in de markt liggen. Aanmelden https://www.unitedconsumers.com/gsm/?cid=onbekende_helden
Over de aanbieder
UnitedConsumers is een consumentencollectief voor iedereen. We kopen groot in en de korting die we krijgen, geven we aan u.
United Consumers

Veteranenpas voordeel

Heb je vragen over dit voordeel?
Neem contact op via https://www.unitedconsumers.com/gsm/?cid=onbekende_helden

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)