75,- korting op Retreat voor Veteranen met mentale klachten bij Dutch Warrior Retreat

Het retreat is bedoeld voor veteranen en first responders met mentale klachten. In het retreat leren wij ze middels bepaalde technieken hoe ze hun zenuwstelsel weer in balans kunnen krijgen. Het retreat van 5 dagen/6 nachten vindt plaats in Karinthië in Oostenrijk en kost €875,-. Dit is inclusief overnachtingen, eten, koffie en thee en het programma van het retreat. Informeer voor de specifieke data.
Over de aanbieder
De Retreats worden verzorgd door Olaf en Chantal. Olaf is oud Groepscommandant Luchtmobiele Brigade en 2 keer uitgezonden naar Uruzgan, daarna naar de politie gegaan en geëindigd bij team parate eenheid Rotterdam. Tevens ervaringsdeskundige PTSS-klachten. Chantal was de laatste jaren behandelaar binnen de forensische verslavingszorg. Ook ervaringsdeskundige PTSS en angststoornis. Zij is tevens holistisch coach. Vanuit die gedachte is de retreat opgezet.
Dutch Warrior Retreat

Veteranenpas voordeel

Heb je vragen over dit voordeel?
Neem contact op via dutchwarriorsretreat@gmail.com

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)