Korting op trainingen, coaching en consultancy bij LiDRS

Voor stichting “”Onbekende Helden”” geven wij 40% korting op de Masterclass Leiderschap en 25% korting op alle andere trainingen van LiDRS. Indien u interesse heeft in prestatieverbeteringen voor uw organisatie, neem dan vrijblijvend contact op en gaan we samen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Deze kortingen gelden alleen op de originele aanbiedingsprijs zoals vermeld op de website en niet in combinatie met andere prijsafspraken. Aanmelden voor de trainingen of workshops gaat niet via de site maar per mail naar info@lidrs.nl. Hierbij kunt u aangeven dat het gaat om korting via “”onbekende helden””. De algemene voorwaarden zijn van toepassing”
Over de aanbieder
Een passie voor leiderschap, dat is wat LiDRS drijft. U wilt uzelf verder ontwikkelen als leider. U bent dan ook ongetwijfeld op zoek gegaan naar passende leiderschapstheorieën, maar heeft hierbij “net als wij“ ervaren dat deze theorieën over leiderschap vaak niet aansluiten op de praktijk. Ondanks alle boeken en modellen over leiderschap, ontbreekt het vaak aan praktische tips en handige hulpmiddelen. En juist die zijn onmisbaar bij uw ontwikkeling als leider. Vaak wordt leiderschap geassocieerd met termen als dienend, autoritair of authentiek. Dit komt echter niet overeen met de praktijk. Onze ervaring is namelijk, dat u pas een goed leider bent wanneer u uw manier van leidinggeven ter plekke kunt veranderen. Vanuit die gedachte en met onze eigen ervaringen en kennis helpt LiDRS u om u verder te ontwikkelen als leider. LiDRS biedt u hiervoor een totaalconcept. Leer wat het betekent om een goede leider te zijn! Onze kennis en kunde hebben wij gebundeld in een boek, een model en diverse trainingen en coaching. In LiDRS vindt u een energieke organisatie die van aanpakken weet. Wij staan voor persoonlijke aandacht, plezier en een gegarandeerde ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten.
LiDRS bv

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):


Sirusdreef 39
2132 WT Hoofddorp
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)