Korting op een vakantievilla bij Club Villamar

Ben je een veteraan of zit je op dit moment bij de krijgsmacht? Club Villamar is, met een veteraan als eigenaar, trots om jou van dienst te mogen zijn. Geniet van je 5% korting op jouw verblijf.
Over de aanbieder
Het Spaanse ontspannen buitenleven, gezellige uitgaansleven en heerlijke weer is verslavend en heeft vanaf 1990 ook ons, de oprichters van Club Villamar, in haar greep. Het Spaanse kustgebied, rijk aan schitterende natuur en cultuur, was destijds voor ons een welkome afwisseling op stressvolle banen en de hectiek van alledag in Nederland. De vakanties in Spanje werden steeds frequenter en de eerste eigen vakantievilla in Lloret de Mar werd aangeschaft. Voor eigen genot en voor verhuur aan andere vakantiegangers. Spaanse vrienden besloten vervolgens ook hun huis met ons te verhuren. En toen vrienden van vrienden... Club Villamar was geboren. Inmiddels bieden we u de ruimste keuze (meer dan 2000) speciaal geselecteerde villa's met privezwembad in de Spaanse kustgebieden aan. Ook uw droomvilla zit daarbij! We hebben de website met actuele beschikbaarheid zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt. Zo kunt u snel en eenvoudig uw familie of vrienden verrassen met uw perfecte vakantievilla. Daarnaast bieden we u de unieke 110% tevredenheids-garantie, laagsteprijs-garantie en de optie tot veilige creditcard betaling. U boekt uw droomvilla bij Club Villamar, maar bij wie komt u aan? In Spanje hebben we lokale hospitality partners gevonden in de Homeservice franchise-organisatie. Vanuit kantoren in Figueres, Sant Antoni de Calonge, Lloret de Mar, Santa Susanna en Sitges verwennen de enthousiaste medewerkers u van aankomst tot vertrek. Zij zijn uw contactpersonen ter plekke en maken uw vakantie tot een succes. Daar staan we voor garant! Ook aan de klimaat-gunstige Spaanse Costa Blanca en op de schitterende eilanden Ibiza en Mallorca hebben we betrouwbare partners gevonden, die allen gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Onze intensieve samenwerking met de Deutsch bank, Paypal en Google tilt onze dienstverlening naar een nog hoger niveau. In 2017 genoten 40717 gasten in onze 2652 vakantievilla's, waarvan 94% ons middels een tevredenheidsonderzoek 2397 liet weten opnieuw bij Club Villamar te zullen boeken en 95% ons aan te bevelen. Bij Club Villamar staan we al jaren voor een heerlijk ontspannen vakantie van A tot Z. Dat beloven we!
Club Villamar

Veteranenpas voordeel

Heb je vragen over dit voordeel?
Neem contact op via mark@clubvillamar.com

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)