Korting bij Airsoft Combat Support

Verschillende aanbiedingen voor veteranen: – €10,= korting op de entree – €15,= korting op entree i.c.m. een huurkit – 20% korting op gear – 10% korting bij aankoop van een replica (niet online alleen in de showroom of tijdens events)”
Over de aanbieder
Aansluiten op de behoeften van de verschillende airsoftbeoefenaars. Hiervoor bieden wij een breed assortiment aan van merken uit China, Taiwan, Japan en Engeland. Goede leveringsvoorwaarden. Scherpe prijzen en geen leveringskosten. Wij zijn constant op zoek naar het verbeteren van ons aanbod. Indien je op en aanmerkingen hebt vernemen wij dit daarom graag. Zit uw product niet in onze collectie? Geen nood, via onze on demand service doen wij een poging om u vrijblijvend een passende offerte aan te bieden. Uiteraard is de levertijd van on demand producten langer.
Airsoft Combat Support

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

Airsoft Combat Support
Karveel 37-13
8231 BW Lelystad
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)