Gratis proefles en 10% korting op voortgezette rijlessen bij Mart rijopleidingen en trainingen

Gratis proefles en 10% korting op voortgezette rijlessen. Wij bieden Veteranen, hun partners en hun thuiswonende kinderen een gratis proefles op een eerste auto of motor rijles. daarnaast 10% korting op de losse lesprijs en op de voortgezette rijvaardigheidsopleidingen en bergtrainingen.
Over de aanbieder
Mart rijopleidingen en training is een auto, motor en bromfiets rijschool gevestigd in Zoetermeer. Naast rijles verzorgen wij ook klassikale en individuele theorie trainingen. Tevens bieden wij voor de motorrijder voortgezette rijopleidingen, zoals RMT(regionale motorvaardigheidstraining), de training "motorrijden bij duisternis" en organiseren wij regelmatig meerdaagse bergtrainingen in Duitsland.
Mart rijopleidingen en trainingen

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

Mart rijopleidingen en trainingen
Groeneweg 17
2718 AA Zoetermeer
Nederland

Heb je vragen over dit voordeel?
Neem contact op via 079-360 3236

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)