Gratis app voor veteranen Unit Victor

Download Unit Victor nu, vind je kameraden en sta samen sterker. Unit Victor is de mobiele applicatie voor en door veteranen. Meer info op de site.
Over de aanbieder
"No Worries Company is een sociale onderneming, opgericht door Hans, eveneens een veteraan. De missie No Worries Company is Alle veteranen verdienen een leven vol mogelijkheden. Daarom bouwt No Worries Company digitale oplossingen, gericht op veteranen. Dit digitale tijdperk biedt nieuwe kansen om elke veteraan te bereiken, op een persoonlijke manier en met de producten en diensten die relevant zijn. No Worries Company ontwikkelt oplossingen die naadloos aansluiten op het dagelijkse leven van de veteraan met de laatste technologische en wetenschappelijke innovaties. De digitale oplossingen versterken de unieke kracht van veteranen en hun kameraadschap. We staan in nauw contact met formele en informele veteranenorganisaties. No guts no glory. Think Big. Start small. Learn Fast. Download Unit Victor nu, vind je kameraden en sta samen sterker. Unit Victor is de mobiele applicatie voor en door veteranen."
No Worries Company B.V.

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):


Oude Bestseweg 5
5688 DM Oirschot
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)