Exclusief t-shirt “Courage” en steun Onbekende Helden en PTSS -Hulphond

Voor promotionele doeleinden worden regelmatig T-shirts uitgebracht in een gelimiteerde oplage. Met het shirt “”Courage”” steun je PTSS -hulphond en Onbekende Helden. Het onlangs uitgebrachte T-shirts “”COURAGE”” is ge├»nspireerd op de betekenis die de acteur John Wayne gaf aan het woord ‘MOED’. Met het t-shirt Courage steun je Onbekende Helden en PTSS Hulphond.
Over de aanbieder
PROCentrum streeft ernaar om medewerkers van (semi-) overheidsdiensten en diensten met een maatschappelijke relevantie altijd, overal en in iedere situatie op een veilige wijze hun werkzaamheden uit te laten voeren. Om dit te realiseren wil Procentrum wereldwijd uitgroeien tot een innoverend kennis en opleidingscentrum waar opdrachtgevers terecht kunnen voor ondersteuning, advisering en begeleiding. PTG Tactical Gear is een Nederlandse fabrikant van kleding en toebehoren voor hulpverleners, opsporingsdiensten en militairen. Naast functiekleding brengt PTG regelmatig T-shirts uit die voorzien zijn van een unieke print.
Procentrum

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):


De Waal 5
5684 PH Best
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)