Tot €5,- korting op toegangsticket Dierenpark Amersfoort (kassakorting)

Veteranen en hun gezin ontvangen aan de kassa een mooie korting bij Dierenpark Amersfoort op de ticket prijs. Volwassenen betalen €23.50 i.p.v. 27.50 en kinderen €22.50 i.p.v. €25,-.
Over de aanbieder
Wij zijn de meest kindvriendelijke dierentuin van Nederland. Dat zie je bijvoorbeeld goed terug in de Klim Alles-route die door het hele park loopt: kinderen klauteren langs, boven, over en tussen de dieren. Tijdens de tocht leer je de dieren op een andere manier kennen en ontdek je allerlei leuke dierenweetjes! Ouders, opa en oma doen gewoon lekker mee en ook aan de allerkleinsten is gedacht. Vanuit de buggy kun je de dierenbewoners dankzij het vele glas namelijk heel goed zien. En nog een hóóp meer: zo is er elke schoolvakantie voor kinderen iets extra’s te beleven, ontmoet je alle reptielen en insecten met de zoekkaart in het Honderdduizend Dierenhuis en ook de bebording met dierinformatie is voor de kinderen goed te volgen. Wij hopen je na een bezoek aan ons park met meer passie voor dieren en de natuur uit te zwaaien.
Dierenpark Amersfoort

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

DierenPark Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)