Accessoires bij metaaldetectors

Een overzicht van de accessoire-pakketten: -Minelab GO-FIND serie Wanneer iemand met een veteranenpas een Minelab GO-FIND aanschaft ontvangt hij/zij een pakket met gratis schepje, vondstentas en pet t.w.v. ‚¬ 32,40 -Minelab VANQUISH serie Wanneer iemand met een veteranenpas een Minelab VANQUISH aanschaft ontvangt hij/zij een pakket met gratis schep, vondstentas, pet en handschoenen t.w.v. ‚¬ 57,35 -Minelab EQUINOX serie Wanneer iemand met een veteranenpas een Minelab EQUINOX aanschaft ontvangt hij/zij een pakket met gratis PRO-FIND 15 pinpointer, vondstentas en pet t.w.v. ‚¬ 123,90 -Minelab CTX 3030 Wanneer iemand met een veteranenpas een Minelab CTX 3030 aanschaft ontvangt hij/zij een pakket met gratis PRO-FIND 15 pinpointer, vondstentas, pet en RVS schep t.w.v. ‚¬ 202,90
Over de aanbieder
Detectiespecialist D.J. Laan is sinds 1980 als metaaldetectorwinkel in Hippolytushoef uw specialist op het gebied van metaaldetectors en accessoires. Wij bieden een mooi assortiment professionele metaaldetectors aan, welke wij direct uit voorraad kunnen leveren. Van metaaldetectors voor de beginner tot professionele metaaldetectors. Ook voor gouddetectors en onderwatermetaaldetectors kunt u bij ons terecht. We zijn officieel Minelab-importeur voor de Benelux. Naast Minelab-metaaldetectors verkopen wij ook andere kwalitatief goede metaaldetectors. Alle metaaldetectors en accessoires leveren wij binnen 24 uur. Onze service wordt door onze klanten dan ook al zeer goed beoordeeld.
Detectiespecialist DJ Laan

Veteranenpas voordeel

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)