50% korting op bezoekarrangement Museum Militaire Traditie

Meer weten over over ons museum èn de Heerlijkheid Rijsenburg, waar ons museum onderdeel van uitmaakt? Boek dan een bezoekarrangement. Het bestaat uit: – ontvangst in het museum met koffie/thee/ limonade en een lekkernij – rondleiding door het museum – rondleiding/ wandeling rond het historische Kerkplein met verwijzing naar wetenswaardigheden uit de eeuwen geschiedenis van de Heerlijkheid Rijsenburg Het arrangement kost EURO 10,00 per persoon. Veteranen betalen 5,00 EURO
Over de aanbieder
Museum Miltaire Traditie exposeert over de geschiedenis en tradities van onze strijdkrachten. De ontwikkeling van de militaire kleding en toebehoren wordt getoond. U vindt er zeer veel originele uniformen, gedragen te velde en op parade door soldaat en generaal, van de slag bij Waterloo tot en met de vredesmissies in Irak en Afghanistan. Het museum is het enige in Nederland, dat aandacht besteedt aan alle krijgsmachtonderdelen sinds 1815 tot vandaag. Het museum ontvangt geen subsidie van rijk of lokale overheid. Het wordt draaiende gehouden door vrijwilligers op basis van de giften van sponsoren en donateurs. Museum Militaire Traditie is onderdeel van de Stichting Collectie Militaire Traditie. Deze stichting beheert tevens een dokumentatiecentrum, waarin een bibliotheek en een historisch archief. Verder heeft deze stichting een depot onder haar beheer voor het verantwoord bewaren van te exposeren materialen, vaak door schenking verkregen.
Museum Militaire Traditie

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):


Van Rijckevorselstraat 2
3972 ER Driebergen
Nederland
info@museummilitairetraditie.nl
+31 (0)343-517588
Heb je vragen over dit voordeel?
Neem contact op via info@museummilitairetraditie.nl

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)