5% korting bij De Veteraan Modelbouw

Als u veteraan bent krijgt u 5% korting bij ons op het gehele assortiment! Geef uw bestelling in dit geval per e-mail door. U mag er ook voor kiezen deze korting te doneren aan de stichting Scale Models for Vets. Wij maken dit bedrag meteen over naar de stichting voor u.
Over de aanbieder
De oprichter van deze eenmanszaak (Stephan Mertens) is een Nederlandse Veteraan en zijn vrouw (Miranda Mertens), en ze zijn beide ook zeer begaan met de Nederlandse veteranen. Daarom krijgen Nederlandse Veteranen 5% korting op hun bestelling, op vertoon van hun veteranenpas. De Veteraan Modelbouw is op 1 oktober 2017 opgericht als eenmans-webshopbedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van kunstof en houten modelbouwpakketen. Wij zijn met name gespecialiseerd in modelbouw van Nederlands defensiematrieel. Ook overige modelbouw is bij ons verkrijgbaar. We bouwen onze webshop op geheel vanuit eigen mogelijkheden. Dit wil zeggen dat we mogelijk nog niet alles op voorraad hebben omdat we groeiende zijn. Ons motto is ook: onze klant is koning. Dit houd in dat dat als u iets wenst, dan gaan wij kijken of dit leverbaar is en wij zullen dan ook, voor zover dit in onze macht ligt, er alles aan doen om dit ook bij de klant geleverd te kunnen krijgen. Eerlijkheid en transparantie is voor ons belangrijk. We behandelen onze klanten zoals we zelf ook behandeld willen worden. Wij verkopen artikelen op onze webshop en op kleine evenementen zoals regionale veteranendagen. Deze worden bekend gemaakt via social media en natuurlijk in onze webshop. Wij hopen dat de website een goed beeld zal geven van hetgeen wij u te bieden hebben op modelbouwgebied. Heeft u nog vragen of kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt, e-mail ons en wij gaan kijken of wij u verder kunnen helpen. Indien u op de hoogte wil blijven van nieuwe producten kunt u zich op de homepage van onze webshop aanmelden voor toezending van onze nieuwsbrief. Wij wensen u veel bouwplezier. Stephan en Miranda"
De Veteraan Modelbouw

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

De Veteraan Modelbouw
Hoefstraat 233
5014 NL Tilburg
Nederland
+31(0)6-30988907

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)