5 euro korting bij Powerboat.nu

De dames en heren, de onbekende helden, die waar dan ook ter wereld zijn uitgezonden en hun eigen lijf en leden hebben geofferd voor het stichten en handhaven van vrede en veiligheid van mensen en landen, of die dit zelfs nog steeds doen… Hiermee hebben zij de status “veteraan” gekregen, deze bijzondere mensen hebben bij ons uit waardering een streepje voor. De oprichter, ook een veteraan, zorgt op vertoon van jouw veteranenpas voor een korting voor het gehele gezin en uiteraard een special treatment.
Over de aanbieder
Als je op zoek bent naar een spectaculaire activiteit op zee bij Scheveningen, bijvoorbeeld voor je bedrijfsuitje, groepsuitje, vrijgezellenfeest, of een lekker dagje uit, dan ben je bij Powerboat.nu aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke belevenis hebt op een van onze rib powerboats. Met als leuke bijkomstigheid dat de schipper zelf een veteraan is. Meld bij boeken wel even dat het om de veteranen actie gaat en vraag eventueel naar Bas Hendriks.
Powerboat.nu

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

Powerboat.nu
Doctor Lelykade 24
2583 CM Den Haag
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)