35% korting bij Sauna Dennenmarken

Op vertoon van veteranenpas extra korting van 25% op het gehele verbruik per persoon tijdens het bezoek. Onze massages en behandelingen zijn hierbij uitgesloten van de korting, maar wel apart bij te boeken hier op locatie.
Over de aanbieder

Ons saunacomplex is onlangs volledig vernieuwd en biedt nu nóg meer en betere faciliteiten. De sauna heeft sinds kort alle denkbare faciliteiten inhuis. Van Turks stoombad tot whirlpool, van beautysalon tot buitenzwembad en van massageruimte tot Russische buitencabine. Op zomerse dagen kunt u heerlijk uitrusten en vrij zonnebaden op onze royale ligweide.

In de zeer ruime sauna bevinden zich tevens de beautysalons, een massagesalon, relaxruimtes en het à la carte restaurant. De moderne beautysalons zijn voorzien van twee behandelkamers die compleet zijn ingericht met de nieuwste faciliteiten. U kunt hier heerlijk genieten van een verwendag, volledig afgestemd op uw eigen behoeften. U kunt een bezoek aan de sauna ook eens combineren met een behandeling in onze beautysalon.

De ideale manier om eens lekker een dag tot rust te komen! Zo komt u weer helemaal in balans.

Sauna Dennenmarken

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

Sauna Dennenmarken
Elmpterweg 46
6042 KL Roermond
Nederland
receptie@saunadennenmarken.com
0619573085
Heb je vragen over dit voordeel?
Neem contact op via elzinga.re@gmail.com

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)