25% korting bij Hammarstrands Camping

Op vertoon van uw veteranenpas krijgt u 25% korting op uw verblijf bij Hammarstrands Camping (op de huur van een campingplaats, een stuga of van de villa).
Over de aanbieder
Het is een mooi gelegen camping tussen Östersund en Sundsvall bij het plaatsje Hammarstrand aan de rivier de Indalsläven in Jämtland gemeente Ragunda. Wij zijn het gehele jaar open ook de verhuur van stuga's en een bungalow incl. douche en keuken. De camping heeft een rustige ligging midden in de natuur en kijkt uit over de rivier de Indalsläven waarin u vanaf de camping kan zwemmen en vissen. Op de camping staat een mooi gerenoveerd verwarmd sanitair gebouw met toiletten en gratis douches. Ook is er een ingerichte keuken en een wasmachine en droger.
Hammarstrands Camping

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

Hammarstrands Camping
Koppelhällsvägen 18
84432 Hammarstrand
Sweden
info@goragunda.com
+46(0)768-259320
Heb je vragen over dit voordeel?
Neem contact op via info@goragunda.com

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)