21% korting bij Zeilwasserij van den Anker

21% korting op onze prijzen op vertoon van uw veteranenpas. Uw zeil, tent, zonwering dient u zelf aan te bieden en af te halen op onze vestiging in Kerkdriel.
Over de aanbieder
Bij ons kunt u terecht voor het reinigen en coaten van uw zeilen, bootkappen, zonwering, tenten, en aanverwante producten. Om de levensduur van een zeil, bootkap, zonwering en tenten te verlengen is het van belang om deze goed te onderhouden. Wij maken uw doeken weer vrij van schimmels, uitwerpselen van dieren en zoutvlekken. Na het reinigen kunnen wij uw doeken beschermen met een speciale coating, zodat de doeken weer sterk water- en vuilafwerend zijn. Ons bedrijf heeft ruim twintig jaar ervaring in reinigen en coaten, van watersport gerelateerde artikelen, voortent en zonwering. Voorheen verrichtten we onze werkzaamheden onder de naam Belser Conditioning. Sinds eind 2016 hebben we besloten om onze activiteiten voort te zetten onder de nieuwe naam €Zeilwasserij van den Anker€. Vanzelfsprekend met de kwaliteit en betrouwbaarheid die onze vaste klanten van ons gewend zijn. Tegelijk vertrouwen wij erop dat we u met deze frisse wind nog beter van dienst kunnen zijn!
Zeilwasserij van den Anker

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

Zeilwasserij van den Anker
Nijverheidsstraat 6H
5331 PT Kerkdriel
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)