20% Korting voor Veteranen bij foodtruck Lovers of food

“Ik ben Conny van der Mey en ben sinds (na 35 jaar Horeca ervaring) in 2014 begonnen met Funnie Food, nu Lovers of food. Ik serveer (H)eerlijke producten, waar ik zelf 100% achter sta en zelf super lekker vind! Maar wilt u het anders, dan is het een uitdaging die ik graag aan ga! We are; Lovers of food. Van maandag t/m vrijdag bezorgen wij broodjes, salades etc. bij bedrijven en particulier en staan ’s middags bijna dagelijks in verschillende verzorginstellingen met heerlijke ambachtelijk gerookte paling van Boschypaling, vers gerookte makreel, zalm, broodjes en salades. Wij staan op donderdag op een vaste staanplaats in Nieuw Rijngeest in Oegstgeest met heerlijk vers gerookte vis. Wij zijn ook in het bezit van een hele leuke houten chalet op wielen. Hiermee worden wij vaak ingehuurd om heerlijke friet en veel eigengemaakte producten te serveren. -Elke donderdag verkoop van ambachtelijk gerookte vis in Nieuw Rijngeest Oegstgeest van 10.30-18.30 uur -verkoop van ambachtelijk gerookte vis in o.a. verzorgingshuizen, braderie etc; -verkoop van Hollandse nieuwe vanuit een authentieke haringkar; -verkoop van lekkere frietjes en snacks bij diverse activiteiten vanuit een houten chalet; -het bereiden en bakken van verse aardappelspiralen; -uitgifte van een selectie door u uitgezochte lekkernijen op uw (bedrijfs-) feestje vanuit een houten chalet; -het verzorgen van een lunch of brunch bij u op het werk; -home made producten (erwtensoep, gluhwein, salades etc) op bijv. kerstmarkt; -we zijn in het bezit van een groot terras, sta-, bier- en buffettafels; -het maken van leuke cadeau-, en relatiegeschenken (bijvoorbeeld voor op kantoor) met ambachtelijk gemaakte bonbons en noga (bijv. secretaresse dag, verjaardag); -u kunt ons inhuren met allerlei concepten. U ziet het, is het leuk? Is het lekker? Wij gaan er voor! Niets is ons te gek! Maar misschien heeft u een gekker idee! Wij horen het graag. Veteranen krijgen 20%korting bij Lovers of Food op vertoon van de veteranenpas.
Over de aanbieder
Van maandag t/m vrijdag bezorgen wij broodjes, salades etc. bij bedrijven en particulier en staan 's middags bijna dagelijks in verschillende verzorginstellingen met heerlijke ambachtelijk gerookte paling van Boschypaling, vers gerookte makreel, zalm, broodjes en salades. Wij zijn ook in het bezit van een hele leuke houten chalet op wielen.
Lovers of Food

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):


Bergamolaan 3
2215 TH Voorhout
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)