20% korting op diensten van DEFEND

Mijn aanbieding is 20% korting op alle pakketten die wij aanbieden t.a.v. detailen van auto’s of motoren. Het gaat hier om showroomlook creëren van de auto / motor, lakcorrectie toepassen (krassen/steenslag verwijderen) of Paint Protection Film aanbrengen.
Over de aanbieder

Het verhaal achter DEFEND

DEFEND is een jong en professionele onderneming die gelooft in het onderhouden en beschermen van elke auto. Het onderhoud van uw auto stopt volgens onze visie niet bij wat er onder de motorkap ligt. Iedereen voelt zich beter en vertrouwder in een schone en beschermde auto toch? In de zomer én winter is het daarom van belang om uw kostbare bezit in goede staat te houden en te beschermen tegen alle elementen. Wij bieden diensten aan die hieraan voldoen. DEFEND werkt uitsluitend met gecertificeerd personeel die met veel kennis, kunde en passie aan uw auto werken. De certificeringen zoals ‘Approved Detailer’ & Official Xpel installer’ én het werken met uitsluitend A-merken zijn onderdeel van deze passie. Of het nou gaat om krasverwijdering, aanbrengen van een coating of het plaatsen van een Xpel PPF, (Paint Protection Film) wij zijn van alle markten thuis. Vertrouwen staat hoog bij ons in het vaandel en dit is ook terug te zien in de verschillende reviews die klanten over ons hebben geschreven. De klant en de auto staan dan ook centraal! U bent van harte welkom in ons pand en wij zullen u dan ook onder het genot van kop koffie of thee laten zien hoe en met wat wij werken!
Defend

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

DEFEND
Zuidergracht 21-02B
3763 LS Soest
Nederland
Info@defenddetailing.nl
+31(0)6-4936169678Nederland

Heb je vragen over dit voordeel?
Neem contact op via Info@defenddetailing.nl

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)