2 gratis puzzelboeken t.w.v € 27,50 bij Puzzelbrein

Nederlandse Veteranen krijgen met hun voordeelpas 2 puzzelboeken gratis ter waarde van €27,50. Zonder verplichtingen: u zit niet aan een abonnement vast en betaalt geen verzendkosten. Na het invullen van het aanmeldformulier op de website van PuzzelBrein ontvangt u het puzzelblad twee keer thuis. PuzzelBrein vraagt u om toestemming om later per mail aanbiedingen voor een abonnement te ontvangen. U kunt zich hier op ieder moment voor uitschrijven.
Over de aanbieder
PuzzelBrein is een puzzelblad dat iedere 4 weken verschijnt in een oplage van 10.000. In het blad staan 36 puzzels zoals Kruiswoordpuzzels, Sudoku’s, Woordzoekers, Cryptogrammen etc.. Met iedere puzzel kan men een prijs winnen. De waarde van de totale prijzenpot is ruim € 20.000.
Puzzelbrein

Veteranenpas voordeel

Heb je vragen over dit voordeel?
Neem contact op via klantenservice@puzzelbrein.nl

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)