15% korting op trainingen bij SureSecure

15% korting op alle trainingen (Eerste hulpverlener, BHV, VCA enz) voor veteranen. Daarnaast bied ik bedrijven die op deze wijze veteranen helpen dezelfde korting aan, ook als zij zelf geen veteraan zijn.
Over de aanbieder
SureSecure is uw partner voor veiligheid in uw bedrijf! Wij bieden u een op maat afgestemd totaalpakket bedrijfsveiligheid. Door vele jaren ervaring met Arbo, veiligheid en bedrijfshulpverlening (BHV) weten wij hoe we de bedrijfsveiligheid binnen uw bedrijf moeten inrichten, afgestemd op de risico's die zich daar kunnen voordoen. Met onze unieke werkwijze bieden wij onze klanten een pakket veiligheid dat is aangepast aan de eigen organisatie en waarmee zij voldoen aan alle eisen die de wet stelt aan bedrijven.
SureSecure

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

SureSecure
Frontstraat 2
5405 PB Uden
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)