15% korting op al het handgereedschap van het Spaanse merk Bellota

Als veteraan ben ik trots op mijn collega veteranen. Daarom geef ik 15% korting op al het handgereedschap van het Spaanse Bellota met kortingscode: veteranentrots15%. Te gebruiken i.c.m. met registratienummer, op je veteranenpas, op www.bellota.nl.
Over de aanbieder
'Goed gereedschap is het halve werk' en 'Eerlijkheid duurt het langst'. Twee teksten die we bij De Zaag belangrijk vinden. De Zaag is de importeur en vertegenwoordiging van het merk Bellota uit Spanje. Bellota is een wereld marktleider in professionele handgereedschappen. Levenslange garantie* krijgt u standaard bij de Bellota producten. Een goede service hoort daar gewoon bij. Dus zowel de professional als de enthousiaste hobbyist is bij De Zaag aan het juiste adres. Mocht u een interessant product in de catalogus vinden en niet in de webshop, stuur dan even een mailtje. Dan gaan we voor u aan de slag.
De Zaag

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

De Zaag
Theobaldusstraat 45
5825BJ Overloon
Nederland

+31619287735
Heb je vragen over dit voordeel?
Neem contact op via www.bellota.nl

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)