15% korting bij ZijnHaarmode

Op vertoon van je veteranenpas krijg je 15% korting op het aanmeten van je nieuwe en frisse kapsel! Deze aanbieding is alleen voor mannen (ZijnHaarmode is immers een herenkapsalon) en is niet geldig op zaterdagen.
Over de aanbieder
Zoek je een moderne mannenkapper met een passie voor zijn ambacht? Neem dan plaats in een van de stoelen van Zijn Haarmode. Het team van Zijn Haarmode heet je van harte welkom, uiteraard met koffie en een praatje. Heb je daar geen behoefte aan? Ook prima natuurlijk! Onze missie is namelijk dat jij je op je gemak voelt in onze salon. Zijn Haarmode is een moderne herenkapper voor mannen en jongens van alle leeftijden. Met een vleugje authenticiteit en veel liefde perfectioneren wij jouw kapsel en baard. Of je nou de trotse bezitter bent van een weelderige haardos, of het met iets minder moet doen. En of je nou een klassiek, kort kapsel wilt of op zoek bent naar een moderne of trendy look and feel.
ZijnHaarmode

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):


Nicolaas Pieckstraat 10
5014 HE Tilburg
Nederland

+31(0)6-46476050

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)