15% korting bij Socks-Online

Bij onze winkel Socks & More in Delft en op onze online webwinkel www.socks-Online.nl geloven we in het eren en waarderen van degenen die zich hebben ingezet voor onze vrijheid en veiligheid. Als een kleine stap om onze dankbaarheid te tonen, zijn we trots om onze Veteranen een Korting aan te kondigen, speciaal voor iedereen die hun leven in dienst van het land hebben gewijd. Hoe kom je in aanmerking voor de ‘Veteranen Korting’? Het is heel eenvoudig. Bezoek onze fysieke winkel in het pittoreske Delft en toon ons je militaire identiteitskaart of een ander geldig identificatiebewijs dat je status als veteraan bevestigt. Onze vriendelijke medewerkers zullen je dan graag helpen bij het vinden van de perfecte producten die bij jouw stijl en behoeften passen, met de toegepaste korting. Als je een veteraan kent die baat kan hebben bij deze korting, vertel het ze dan vooral! Samen kunnen we onze dankbaarheid delen en iets teruggeven aan degenen die zoveel voor ons hebben gedaan. We kijken ernaar uit om je binnenkort in onze winkel of online te mogen verwelkomen en je te voorzien van hoogwaardige sokken en nog veel meer! Bezoek je onze webshop www.socks-online.nl dan kan je bij het afrekenen de code: Veteraan gebruiken .
Over de aanbieder
https://www.socks-online.nl biedt een zeer groot assortiment aan sokken, kousen en panty's en zijn in alle maten te verkrijgen.
Socks-Online

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

Socks And More Delft
Brabantse Turfmarkt 47
2611 CL Delft
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)