15% korting bij Een Briljante Look

Boek als veteraan of partner van veteraan een complete gezichtsbehandeling, visagie behandeling of een nieuwe set wimperextensions en ontvang 15% korting. Graag veteranen pas laten zien bij betaling en ontvang 15% korting op een complete behandeling. Deze korting is niet geldig op losse behandelingen , verkoop van producten of bijwerken van de wimperextensions.
Over de aanbieder
Gelinde is een opgeleid schoonheidsspecialiste en heeft bij verschillende beautybedrijven gewerkt. Haar passie voor de schoonheidsbranche (make-up) heeft een tijdje op een lager pitje gestaan, omdat ze werkte bij het bedrijf van haar ouders. ""Ik wilde graag iets doen in Dronten wat ik kan combineren met mijn kinderen. Het is altijd al een droom van mij geweest om een eigen salon creëren en dit heb ik uitgewerkt tot het concept zoals het nu is.'' vertelt Gelinde. ""Ik heb verschillende opfris trainingen gedaan en de opleiding Allround visagiste gevolgd.'' vervolgt ze. Naast make-up en het zetten van wimperextensions, geeft ze ook gezicht en lichaamsbehandelingen met het merk Piura skincare. Ze geeft alle behandelingen zelf en heeft dus geen personeel. Een Briljante Look werkt samen met Piura skincare, een Nederlands bedrijf gemaakt van natuurlijke ingrediënten. ""Verzorging komt van binnen en buiten. Daar hoort natuurlijk ook een stukje ontspanning bij.'' vertelt Gelinde. Zij vindt het heel belangrijk dat de klant goed ontspannen is en echt even de tijd vergeet. Salon Een Briljante Look is een totaalconcept is voor gezicht lichaam behandelingen met visagie en wimperextensions als meerwaarde. Body Soul relax zijn de keywoorden van de behandelingen. De salon is alleen open op afspraak. Contact kunt u opnemen met Gelinde van Eijk-Beltman via info@eenbriljantelook.nl of bel naar 06-25033942.
Een Briljante Look

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):


Kwintus Nova
8253 Dronten
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)