10% korting op Veteranen Scheurkalender

Veteraan ben je voor het leven. Elke dag mag je daar trots op zijn! Daarom is er de Veteranenscheurkalender: de kalender van en voor de veteraan. De Veteranenscheurkalender staat vol weetjes uit de wereld van de militaire veteraan. De missies, de mensen, de organisaties en heel veel meer, iedere dag weer. De Veteranenscheurkalender is niet datumgebonden. Dit betekent dat u hem kunt bestellen en kunt gaan gebruiken wanneer u wilt! U volgt gewoon de dagen van de week, een heel jaar lang. De Veteranenscheurkalender is mede mogelijk gemaakt door Noventas
Over de aanbieder
Ambassadeurs van de veteranenscheurkalender zijn Eus Sandel, Edwin de Wolf, Maaike Hoogewoning en Soraya van Weereld. Eus Sandel is oprichter Stichting Veteranen Amsterdam. Edwin de Wolf is nauw betrokken bij de Invictus Games. Maaike Hoogewoning is auteur en operatieassistent bij Defensie. Soraya van Weereld is de leading lady achter veteranentenue.nl De Veteranenscheurkalender is een uitgaven van uitgeverij Kompas en mede mogelijk gemaakt door Noventas Verzekeringen.
Uitgeverij Kompas

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):
Nederland

Heb je vragen over dit voordeel?
Neem contact op via contact@uitgeverijkompas.nl

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)