10% korting op verblijf Feriënhaus ,, HAUS WURZBACH”

In het dal tussen het Frankenwald en Schiefergebirge, aan de rand van het stadje Wurzbach met dorpskarakter verhuren wij een vakantiehuis. Wij willen graag aan veteranen een korting van 10% geven op het verblijf in ons vakantiehuis . Honden zijn gratis welkom. Deze 10% is op het gehele bedrag van verblijf. En op vertoon van de veteranen pas.
Over de aanbieder
Wij hebben in 2022 met onze beestenbende de drukte en het hectische leven in Nederland achter ons gelaten. Voor een plekje in Thüringen, wij wonen letterlijk in het dal tussen het Frankenwald en Schiefergebirge. Aan de rand van het stadje Wurzbach met dorpskarakter.   Wij hebben het geluk hier om 2 huizen te beheren. Waarvan 1 voor vakantieverhuur, veteranen die even rust en ruimte zoeken zijn bij ons van harte welkom. Op vertoon van veteranenpas geven wij 10% korting op het gehele verblijf bij ons. Honden zijn gratis welkom.  
Sven Janssen

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

Haus Wurzbach
Heinrich-Heine-Straße 4
07343 Wurzbach
Duitsland

0049 176 767 181 18Nederland

Heb je vragen over dit voordeel?
Neem contact op via hauswurzbach@gmail.com

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)