10% korting op reizen en dagtours bij VE-Tours

Wij van VE-TOURS staan dagelijks stil bij de heldendaden van de veteranen uit de 2e wereld oorlog. Maar ook de hedendaagse veteraan wordt bij ons niet vergeten. Wij geven standaard aan alle veteranen op vertoon van hun pas 10% korting op onze reizen en dagtours.
Over de aanbieder
VE-Tours is een jonge en dynamische organisatie. Wij organiseren reizen naar de slagvelden uit de tweede wereldoorlog in Europa. VE staat voor Victory in Europe. *08 mei 1945* VE Tours heeft een doel dat we kunnen samenvatten in 3 kernwoorden Discover…. Learn…. Remember! Onze missie is om de verhalen van deze helden door te vertellen zodat zij en hun verhalen altijd zullen doorleven van generatie op generatie. Tijdens onze reizen nemen we u mee naar de slagvelden om u in de voetsporen te laten treden van onze bevrijders. Doormiddel van bezoeken aan indrukwekkende locaties, musea, monumenten, beeldmateriaal en verhalen willen wij u een goed beeld geven van wat er allemaal heeft afgespeeld tijdens de tweede wereldoorlog.
VE-Tours

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

VE-Tours
Willem I Straat 2
5951 BK Belveld
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)