10% korting op de rekening bij Brocante

Op vertoon van een geldige veteranenpas krijgt de Nederlandse veteraan voor 2 personen 10 % korting op zijn of haar rekening. De korting geldt voor onbepaalde tijd.
Over de aanbieder
In de luwte tussen Driebergen en Doorn, op 5 minuten rijden van de A12 vindt u Restaurant Brocante. De gunstige ligging en natuurlijke omgeving maakt deze locatie uniek. In tegenstelling tot de naam is het restaurant gezellig en modern ingericht. U kunt hier terecht voor een heerlijk kopje koffie, lunch, borrel en diner. De bovenetage (Brocante etage) is o.a. geschikt voor vergaderingen, trainingen, borrels, recepties, bruiloften en private dining. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Het restaurant is tevens voorzien van gratis WIFI. Bij mooi weer is het aangenaam vertoeven op het royale terras met buitenbar, tuin en vijver. Het restaurant is alle dagen vanaf 11.00 uur geopend.
Restaurant Brocante

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

Restaurant Brocante
Driebergsestraatweg 54
3972 LL Doorn
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)