10% korting op bbq’s en accessoires bij ProBBQ shop

Ervaar de veelzijdigheid van de houtskool gestookte keramische barbecues van Big Green Egg,Grill Dome of Primo. ProBBQshop is de enige aanbieder in Nederland van alle drie de keramische merken. Daarmee is ProBBQshop de vakman op het gebied van keramische barbecues.
Over de aanbieder
ProBBQshop gelooft dat buitenkoken en barbecuen iets is wat je het hele jaar door kunt doen. Zomer, herfst, winter en lente. Het barbecue-seizoenbestaat niet. Het leuke aan buitenkoken is de uitdaging die zit in het bereiden van nieuwe gerechten en op verrassende methoden. Iemand die het hele jaar door buiten kookt werkt natuurlijk het liefst met de beste en meest veelzijdige producten. Daarom levert proBBQshop veelzijdige producten van hoge kwaliteit. Op deze manier wordt buitenkoken gemakkelijker en nog leuker. Bij producten van hoge kwaliteit hoort ook een goede service. Persoonlijk contact met een vakman die uit ervaring adviseert en u helpt met al uw vragen: Dat is proBBQshop. En die service is meer dan alleen een mooi verhaal, die service krijgt u echt bij proBBQshop; kijk maar eens naar onze reviews.
ProBBQ shop

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

ProBBQshop
Hoofdstraat 17
6881 TA Velp
Nederland
info@probbqshop.nl
+31(0)6 114 56 112

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)