10% korting op audioaccessoires en -apparatuur bij Audio Feel

Wil jij je favoriete muziek kraakhelder uit de speakers laten knallen? Laat je dan adviseren door Dennis bij Audio Feel. Op vertoon van je veteranenpas krijg je ook nog eens 10% korting op de kabels en op de meeste apparatuur.
Over de aanbieder
"Tijdens mijn vele uitzendingen als professionele soldaat, is ""muziek"" altijd mijn trouwe vriend geweest. Muziek beweegt, geneest, maakt je gelukkig, verbindt, ontspant en laat je ontsnappen aan de problemen van het dagelijks leven. Ik ging op zoek naar audioapparatuur die het best in staat was om de emotie van de opgenomen muziek te 'voelen'. Vandaar de naam ""Audiofeel"". Ik werk thuis op afspraak, waar ik toegang heb tot een professionele luisterruimte. Hier kunt u, zonder de verplichting om te kopen, terwijl u geniet van een kopje koffie, ""voelen"" en luisteren naar uw favoriete muziek en ervaren wat deze apparatuur voor u kan doen. Alle modellen audio-apparaten van Magnus Audio, Mytek, Innuos en Tellurium Q zijn beschikbaar. Audiofeel biedt een kosteloze consultatiesessie waarin u kunt luisteren naar verschillende mogelijke combinaties van de beschikbare apparatuur. Als een echte Audiophile, begrijp ik als beste dat het beslissen over het kopen van apparatuur veel tijd kan vergen. Muzikale groet, Dennis van Ligten."
Audio Feel

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):


Wilhelminastraat 129
7001 GZ Doetinchem
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)