10% korting bij STAM Coffee Roasters

Mede-veteranen ontvangen 10% korting. Deze specialty coffee komt rechtstreeks uit eigen branderij. Met ambacht gebrand door een mede veteraan. De missie van Stam Coffee Roasters is strijden voor écht lekkere koffie met een knipoog naar moeder natuur. Met jouw koffiebestelling draag je bij aan onze projecten. Zoals bomenaanplant op veteranenlandgoed Vrijland. De korting geld op alles in de shop. Of word krijger van de Stam voor dubbele korting. Zo kom je nooit meer zonder verse koffie te zitten.
Over de aanbieder
Hi! Wij zijn Wesley en Vika, een stel koffiebranders, maar dan anders! Wesley is altijd opzoek naar interessante smaken en Vika is een wereldverbeteraar. Uit deze blend is ‘Stam’ ontstaan voor een nieuwe generatie bewuste koffieliefhebbers! Bij Stam Coffee Roasters gaan we verder dan eerlijke prijzen. Met de aller lekkerste koffie wordt er ingezet op een fijne toekomst in een groene omgeving! We werken samen met lokale professionals. Hierdoor zijn onze projecten uitvoerbaar en transparant. Bomen planten we voor een beter klimaat. Maar ook voor het bevorderen van biodiversiteit, het tegengaan van wateroverlast, en omdat je er gelukkig van wordt! Met dat onze Stam meer en meer koffiekrijgers telt zoals jij, wordt ook onze wereld steeds groener! Onze microkoffiebranderij ligt in Lichtenvoorde. De beste bonen worden geselecteerd en op een ambachtelijke wijze voor je gebrand. We doen het bij Stam Coffee Roasters anders. We werken met een moderne elektrische brander van Giesen i.p.v. een reguliere gasbrander. Hiervan zijn er maar 10 in heel Nederland. We branden op groene stroom, deze machine stoot geen schadelijke stoffen uit. Duurzaam dus.  
STAM coffee roasters

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):


Mercatorstraat 40
7131 PX Lichtenvoorde
Nederland
info@stamcoffee.nl
Heb je vragen over dit voordeel?
Neem contact op via info@stamcoffee.nl

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)