10% korting bij Offistente

Op vertoon van je veteranenpas krijg je bij ons 10% korting op alle pakketten en uurtarieven. Door het uit handen nemen van deze taken zorgt Offistente ervoor dat je weer tijd krijgt om je ambitie waar te maken. Doordat jij je weer kunt richten op de zaken waar je goed in bent!
Over de aanbieder
Een samenvoeging van Office en Assistente. Wij verlenen Office support op maat en assisteren met kantoor-werkzaamheden wanneer nodig! Offistente ondersteunt jou als ondernemer om te groeien, meer vrije tijd te krijgen of om juist meer tijd te kunnen besteden aan je corebusiness. Buiten het doen van jouw tijdrovende kantoorklussen verzorgen wij ook je drukwerk, website, project-ondersteuning en meer.
Offistente

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

Offistente
Rumpenerstraat 4-A
6443 CD Brunssum
Nederland
info@offistente.nl
+31(0)85-2104665

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)