10% korting bij koffersenkisten.nl | Faes

Koffersenkisten heeft een uitgebreid assortiment kunststof en aluminium koffers, kisten, transportkoffers, racks en shellcases voor verschillende professionele’ toepassingen. Of je nu professional of vanuit hobby actief bent in de foto- of videobranche, in de high-tech of de industrie; bij ons vind je de oplossingen die het vervoeren van jouw foto-, video- en computeronderdelen, drones, microfoons, mengpanelen en alle andere apparatuur een stuk eenvoudiger en veiliger maakt.
Over de aanbieder
KoffersenKisten.nl is een dochterbedrijf van Faes. Zij zijn al tientallen jaren een begrip op het gebied van onder andere maatwerk flightcases, transportkisten en presentatiekoffers en hebben alle disciplines in huis; engineering, productie, logistiek, service en advies. Het ruime en kwalitatief hoogstaande assortiment van KoffersenKisten.nl is dan ook vanuit deze kennis en expertise tot stand gekomen. In onze collectie koffers en kisten vind je hierdoor alleen de mooiste merken van de hoogste kwaliteit.
Koffersenkisten.nl

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

Koffersenkisten.nl
Hamelendijk 2
5541 RA Reusel
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)