10 % korting bij KABOOM Vuurwerk

Veteranen en militairen verdienen respect en iets terug voor hun werk in de maatschappij. Veteranen en militairen krijgen bij KaBoom Vuurwerk op vertoon van hun veteranenpas of MFSC 10% korting over het totale aankoopbedrag (minimale besteding van € 50,-) Deze korting is niet te verkrijgen via de webshop.
Over de aanbieder
Vuurwerk is een jarenlange traditie om het jaar mee af te sluiten en een nieuw jaar in te luiden. KaBoom Vuurwerk is nieuw in de regio Moordrecht, Gouda en Gouderak. Sinds 2015 zijn wij begonnen met de verkoop van vuurwerk op de reguliere verkoopdagen. Vuurwerk uitzoeken of ophalen moet tenslotte een feestje zijn. Bent u op zoek naar vuurwerk met een top prijs/kwaliteit verhouding en vindt u het lastig om een goede keuze te maken? Geen probleem! Wij van KaBoom Vuurwerk helpen u graag met persoonlijk en professioneel advies. Wij zijn goed bereikbaar, beschikken over voldoende gratis parkeerplekken bij onze winkel.
KABOOM Vuurwerk

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

KABOOM Vuurwerk
Middelblok 194
2831 BR Gouderak
Nederland

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)