10% korting bij Compound-Eemnes op abonnement

Compound-Eemnes is de persoonlijke performance gym van Eemnes & omstreken. Gerund door een veteraan. Bij Compound staat het verbeteren van de prestaties van onze leden centraal. Op vertoning van je veteranen pas of actieve defensie pas ontvang je 10% op je abonnement
Over de aanbieder
Welkom bij COMPOUND waar mensen de vrijheid hebben te kiezen uit verschillende manieren van bewegen. Een centraal punt waar gewerkt kan worden aan cardio, kracht, flexibiliteit, mindfulness en nog veel meer. Een plek waar de bewegingsbehoefte aangepast en vervuld kan worden op hoe iemand zich op dat moment voelt, zodat men daadwerkelijk kan sporten naar zijn of haar capaciteiten. Een plek waar mensen professioneel begeleid worden in het ontwikkelen en onderhouden van een gezonde levensstijl. Wij willen samen met de (sport)ondernemers en inwoners van Eemnes deze plek bouwen.
Compound-Eemnes

Veteranenpas voordeel

Locatie(s):

Compound-Eemnes
Noordersingel 6B
3755 EZ Eemnes
Nederland
info@compound-eemnes.nl
035 20 55 034
Heb je vragen over dit voordeel?
Neem contact op via info@compound-eemnes.nl

Voordeelpas

Meer dan 550 organisaties uiten hun erkenning en waardering voor veteranen door voordeel en/of kortingen te bieden. Bovendien kun je met je voordeelpas veel musea gratis bezoeken en deelnemen aan onze workshops. Heb je de pas nog niet? Vraag hem dan hier aan. Wil je iets doen voor onze veteranen? Word dan sponsor of partner!

Stichting Onbekende Helden
Nachtegaallaan 11
5731 XP Mierlo 

Telefoon: 0800 – 300 150
(van 10.00 tot 16.00 uur)